KUŞ ŞAKIMASI İÇİN SHAZAM

KUŞ ŞAKIMASI İÇİN SHAZAM


Bu Da Oldu


Birinci Dünya Problemleri ile dolu hayatlarımız çok zor. Allahtan modern çağ zorluklarıyla birlikte teknoloji gibi artılarını da bize gümüş tepside sunuyor ve yemek yapmaya üşendiğimizde birkaç parmak darbesi ile karın doyuruyor, çalan şarkıyı bilmeyince kendimizi içinde bulduğumuz panik ataktan Shazam ile çıkıyoruz.

 

Shazam ile aşkımız “Nasıl oluyor da her şeyi tak diye buluyor?”  sorusunu çözemediğimizden, gizemini koruyor ve taze kalmayı başarıyor. Pek tabii kendisi çoğu zaman akustik şarkıları algılayamayınca, ilişkinin tuzu biberi kavgalar devreye giriyor. Genel olarak mutlu olduğumuz Shazam ile kendisinin kıyafet markalarını algılayan çocuğunu yapmayı düşünürken, o karşımıza bambaşka bir sürprizle çıktı.

 

 

Shazam ile hiçbir bağlantısı olmayan; ancak aynı mantıkta çalışan ve kuşların şakımalarından türlerini algılayan uygulamanın adı Warblr. Henüz bir Kickstarter projesi olan ve doğa+teknoloji tutkunlarının desteklerini bekleyen uygulama, bülbül ve kanaryayı bir daha hiç karıştırmamanızı sağlayacak.