ÇOCUKLARINI HER SABAH TANKLA OKULA BIRAKAN A-ACAYİP BABA

ÇOCUKLARINI HER SABAH TANKLA OKULA BIRAKAN A-ACAYİP BABA


Okul Servisine paralel Evrenden Yaklaşimlar


Servise yetişmek için son dakikada yatağımızdan kalktığımız günleri anmak için oldukça garip bir haberimiz var. Servis, toplu taşıma ve yürüyerek okula gitmek gibi seçenekleri gerçek anlamda tankla ezen İngiliz baba Nick Mead, işinin kendisine sunduğu imkanları iki oğlunun hayrına kullanıyor. Tanks A Lot Ltd. isimli kiralık tank işiyle ekmeğini arayan bir firmanın başındaki Nick Mead, 3.1 milyon dolar değere sahip 130 tanklık bir koleksiyonu yönetiyor.

 

 

Tabii tank sayısı bu kadar fazla olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Aklı değişik çalışan Northhamptonshire'lı baba, sahibi olduğu tankları 16 yaşındaki oğlu Danny ve 13 yaşındaki oğlu Ashley'i her sabah okula götürmek için kullanıyor.

 

Büyük cüsselerine rağmen yola çıkma izinleri tam olan tankları gören trafik polisleri ise sadece şaşırmak ve sırıtmakla yetiniyorlar. Sonuçta TEM otobanında karşınıza bir tank çıkma ihtimalini her gün yaşamıyorsunuz.

 

 

17 tonluk bir tankla okula gitme deneyimi yaşayan iki çocuğun bu durumun keyfini çıkardıkları aşikar. Okul arkadaşlarının ise sıradan okula gidiş yöntemleriyle yaşamasını öğrenmeleri gerekiyor.