LANA DEL REY ÜÇÜNCÜ ALBÜMÜNÜN ATEŞİNİ YAKTI

LANA DEL REY ÜÇÜNCÜ ALBÜMÜNÜN ATEŞİNİ YAKTI


önce önünüzdeki Ultraviolence'i Bitirin


İkinci ama aslında üçüncü albümü Ultraviolence'la dönem ödevi gibi özenle hazırladığımız Top 50 listemizdeki yerini alan Lana Del Rey, 2015 kalkınma programı dahilinde sadece yeni Tim Burton filmi Big Eyes'a şarkılar hazırlamıyor. Filmle aynı isimli şarkıyla Altın Küre'ye aday olan ve Oscar'a aday olmasına da kesin gözle bakılan her metrekaresi retro kokulu sanatçı, LA Times'a verdiği röportajda üçüncü albümünün hazırlıklarına başladığının havadisini verdi.

 

 

Bir albüm ve soundtrack arasındaki farkların sorulması üzerine fırından çıkan taze gelişme, Lana Del Rey'in arayı fazla açmayacağını da şimdiden garantilemiş oldu. Bu iki kriterin kendisi için bir fark yaratmadığını belirten şarkıcı, yeni albümünün kayıtlarına başladığını belirterek üçüncü stüdyo kaydı konusunda ne kadar hevesli olduğunu gözler önüne serdi. Halihazırda Music to Watch Boys to isimli yeni bir şarkısı olduğunu da ağzından kaçıran hülyalı gözlerin sahibesi; parçada bir kadının hayatında iz bırakan erkeklerin gölgeleri, o kadının yüzü ve gözlerinin adeta üçlü priz görevi gördüğünü söyledi.

 

 

Şimdiden yeni bir Lana Del Rey albümü için siperlerimizi alsak iyi olur. 2015 yılı da 2014 gibi bol bol retro sağanağına ve tutku dolu şarkı sözlerine gebe duruyor.