michael keaton, beetlejuice 2’yi yerlere göklere sığdıramadı

michael keaton, beetlejuice 2’yi yerlere göklere sığdıramadı


michael keaton, beetlejuice 2'ye bayılmış...


Türkçe’ye “Beterböcek” olarak aşırı yaratıcı bir şekilde çevrilmiş “Beetlejuice”un devam filmi başrol Michael Keaton’dan övgü dolu sözlerle karşılandı. Filmin son halini izleyen Michael Keaton gergin bir şekilde ekran karşısına oturduğunu önceden söyleyip ortamı yumuşattı.

“Filmi şimdi izledim. Kurgu odasında yapılacak birkaç ufak değişiklikten sonraki halini de izleyeceğim. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki izlediğim şey harika bir film. Bir devam filmi olduğunu biliyorum ama tüm bu olanlar, çok güzel ve garip bir şekilde duygu yüklü. Dürüst olayım, buna hazır değildim. Bu harika.”

Let Michael Keaton's Beetlejuice Be Scary Again | Den of Geek

Serinin devam filmi “Beetlejuice Beetlejuice”un kadrosunda ilk filmden Winona Ryder, Catherine O’Hara yer alırken yeni eklenen isimlerde türün yeni gözdesi Jenna Ortega ilk dikkat çeken isim oluyor. Jenna Ortega, Winona Ryder’ın kızı olarak seride arz-ı endam edecek. Willem Dafoe, Justin Theroux ve Michael Keaton’ı eşi rolüyle Monica Belluci’yi göreceğiz.

Tim Burton’ın 36 yıl sonra seriyi devam ettirme fikri riskli olsa da Micheal Keaton’ın açıklamalarına bakarsak ortaya çıkan sonuç ilgi uyandırıcı duruyor. Biz en iyisi 6 Eylül’de vizyona girecek filmin fragmanını izleyip beklentimizi kendimiz oluşturalım.