MADAME TUSSAUDS’NUN YENİ YILDIZI: STAR WARS

MADAME TUSSAUDS’NUN YENİ YILDIZI: STAR WARS


Güç Madame Tussauds'yla olsun


“Popüler kültür tanrısı” diye bir tanım olsaydı, Star Wars bu tanımın gerektirdiklerini tek başına karşılayabilirdi diye düşünüyoruz. George Lucas’ın 1977’de beyazperde tarihine altın harflerle değil, yukarıya doğru kayan sarı harflerle yazdığı yazı, aradan geçen 38 yılın ardından hala ilk günkü değerini koruyor ve de arttırıyor. Nice jenerasyonun hayal gücünü tetikleyen Jedi’lar, “Şeytan görsün yüzünü” dediğimiz Sith’ler ve fazlaca geniş evreniyle ticarileştirilmeye çok elverişli olan seri, bu sefer de Londra’daki ünlü Madame Tussauds’ya adımını atıyor.

Mayıs ayında gerçekleştirilecek sergi kapsamında ünlü balmumu heykel müzesinde Star Wars karakterlerini görebileceğiz. Yoda’yla selfie’ye, Darth Vader’la mayolu fotoğrafa, Wookie’lerle aile saadeti tablosuna yelken açabileceğiniz sergide toplamda 16 klasik Star Wars karakterinin balmumu heykeli yer alacak. Ayrıca Star Wars tarihine damgasını vurmuş 11 mekanın set şeklinde yerleştirmesi de yapılacak.

Yakın zamanda “Ver elini Londra”  demeyi düşünenlere, “Balmumu heykelim olmadan asla” diyenlere ve iflah olmaz Star Wars hayranlarına duyurulur. Hazır yeni filmin gösterime girmesine aylar varken içinizdeki gazı Madame Tussauds’da alabilirsiniz.