JAMIE XX’İN AKLINIZI ALACAK ALBÜMÜ IN COLOUR’I DİNLEYİN

JAMIE XX’İN AKLINIZI ALACAK ALBÜMÜ IN COLOUR’I DİNLEYİN


2015'in en iyi albümlerinden biri


Nice acılarınıza BFF’lik yapmış, merhem olmuş, gerektiğinde ise yaralarınızı bıçak gibi deşmiş The xx, 26 yaşındaki ultra yetenekli üyesi Jamie xx’le gündemimize taşınıyor. Bugüne kadar yayınladığı teklilerle elektronik müzik dünyasının taze sound ihtiyacını gideren Jamie xx, ilk solo albümü In Colour’la karşımızda. 1 Haziran’da resmen yayınlanacak albümü an itibarıyla baştan aşağıya dinleyebilirsiniz.

Birkaç gün evvel malum ortamlardaki yerini alan albüm için kısaca, “2015’in en iyilerinden” diyebiliriz. Gosh’la başlayan katmanlar ötesi Jamie xx yolculuğu, In Colour’ın her bir şarkısında daha da anlamlı hale geliyor. The xx’ten Romy’nin yer aldığı Loud Places ve Seesaw, Oliver’ın yer aldığı Stranger in a Room, bu yıl yayınlanması beklenen yeni The xx albümünün sound’u hakkında ipuçları verebilir. Doğu Londra’nın güncel elektronik müzik sound’unu mükemmel bir şekilde paketleyen In Colour’ın her bir saniyesine kurban oluruz…

Biz övmeyi bitiremeyiz, o yüzden siz de In Colour deneyimini bir an evvel yaşamaya başlayın. Albümü şurada dinleyebilirsiniz.