25 EYLÜL’DE PROSTAT KANSERİ İÇİN TAM TEŞEKKÜLLÜ MOTOR TURU

25 EYLÜL’DE PROSTAT KANSERİ İÇİN TAM TEŞEKKÜLLÜ MOTOR TURU


The Distinguished Gentleman's Ride


25 Eylül pazar günü İstanbul ve İzmir sokaklarında motorlarıyla gezinen takım elbiseli hanım ve bey efendilere rastlarsanız hiç şaşırmayın. Her yıl düzenli olarak Movember Foundation’ın erkek sağlığı üzerine farkındalık yaratma amacıyla düzenlediği The Distinguished Gentleman’s Ride etkinlik programına bu yıl İstanbul’un yanı sıra İzmir de eklendi. Bu yıl, bir gün boyunca şık giyimli hanım ve bey efendilerin atacağı motor turuyla prostat kanserine farkındalık yaratma amaçlanıyor.

İlk defa Avustralya’da Jon Hamm’in Mad Men’deki bir fotoğrafından ilham alan Mark Hawwa tarafından 2012 yılında düzenlenen The Distinguished Gentleman’s Ride, 64 ülkeden 25oo sürücünün katılımıyla kısa süre içinde global bir fenomene dönüşür. Dünyanın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan şık motorsiklet yolculuğu, bu yıl 25 Eylül pazar günü prostat kanserine dikkat çekmek amacıyla düzenleniyor.

İzmir’de bulunan ve Türkiye’nin en büyük otomobil müzesi Key Museum’la ortaklaşa düzenlenen etkinliğe 30’dan fazla sürücü katılacak, sponsorlardan Proraso Türkiye de erkek bakım ürünleriyle destek verecek. Nefis giyimli bey ve hanımların bu anlamlı yolculuğuna katkıda bulunmak isterseniz destekleri buradan iletebilir, “sponsorship request” alanındaki tutar doğrultusunda banner ve logolarınızla etkinlikte yer alabilirsiniz.

Tam olarak nasıl bir şey göreceğiyle ilgili bir fikir sahibi olmak isteyenleri de alttaki 2015 etkinliğinin videosuna alalım.