jon hamm, taylor sheridan suç dizisi landman’in kadrosuna katıldı

jon hamm, taylor sheridan suç dizisi landman’in kadrosuna katıldı


tam o tip var


Mad Men‘imiz Jon Hamm, Taylor Sheridan‘ın yakında başlayacak Paramount+ dizisi “Landman“in kadrosuna katılan son isim oldu.

 

Hamm dizide sık sık tekrarlanan bir konuk oyuncu rolüyle yer alacak. Hamm, dizinin daha önce duyurulan başrol oyuncusu Billy Bob Thornton‘un yanı sıra Ali Larter, Michelle Randolph, Jacob Lofland, Kayla Wallace, James Jordan, Mark Collie, Paulina Chávez ve Demi Moore‘a katılıyor.

 

Dizi “Boomtown” adlı podcast’e dayanıyor. Dizinin resmi açıklamasında “Batı Teksas’ın meşhur patlama şehirlerinde” ve petrol kuleleri dünyasında geçtiği belirtiliyor. Ayrıca “iklimimizi, ekonomimizi ve jeopolitiğimizi yeniden şekillendirecek kadar büyük bir patlamayı körükleyen kabadayıların ve vahşi milyarderlerin yukarı/aşağı hikayesi” olarak tanımlanıyor.

 

Hamm, “Tommy Norris ile uzun bir kişisel ve profesyonel ilişkisi olan Teksas petrol endüstrisinin devlerinden biri” olarak tanımlanan Monty Miller‘ı canlandıracak.

 

Jon Hamm son olarak FX antoloji dizisi “Fargo”nun 5. sezonunda, Amazon dizisi “Good Omens”ta ve Apple TV+’ın “The Morning Show”unun üçüncü sezonunda rol aldı. Rol adlığı filmler arasında “Confess, Fletch,” “Top Gun: Maverick,” “Wild Mountain Thyme,” “Bridesmaids,” ve “Baby Driver” bulunuyor.

 

Dizinin yayın tarihi henüz belli değil.