MIX FESTIVAL’DA YOK YOK: BİZ BİLE VARIZ!

MIX FESTIVAL’DA YOK YOK: BİZ BİLE VARIZ!


PT Soundsystem evde yo!


Die Hard ile Speed serilerini alıp birbirlerine çarptırıp, “Haydi birleşin beraber bir şeyler yapın, ne bileyim bir müzik festivali düzenleyin, böyle zamanla yarışın, oradan oraya koşturun, koşturtun” deseler, herhalde bu hafta sonu Zorlu PSM’nin mega açılışına tekabül eden MIX Festival ortaya çıkardı…

32 konser, onlarca atölye, söyleşi, DJ setler ve daha neler neler Cuma ve Cumartesi Zorlu PSM’de, zaten herhalde duymayan kalmamıştır.

Ama duymadığınız bir şey kaldı, PT Soundsystem da MIX Festival‘da olacak. Oley lan!

pt-soundsystem

 

“Kulağa pek hoş gelen her şeyler maratonu” olarak da tanımlayabileceğimiz 7 saatlik PT Soundsystem setimizin detayları aşağıdaki gibi:

19.00 – 20.00 Doğu Orcan // Disco

20.00 – 21.30 Hakan Odabaşı // Karışık

21.30 – 23.30 Buğra Orcan // Ninja Funk

23.30 – 02.00 Doğu Orcan // Sevimli Techno

Zorlu PSM’nin içinde yer alan VIP Lounge’da sizlere şarkılar hazırladık, festival bileti olmadan da giriş yapabileceğiniz bu alanda eğer festival bileti almadan giriş yaparsanız sizi kınayan bakışlar atacağız. Biletiyle gelenlere ise ilk yerli içki belki bizden, belki bizden değil… Bu arada bilet demişken, MIXED Gifts adı altındaki yarışmada beş tane her yerlere giriş kartı dağıtılıyor, bütün sezon Zorlu PSM’de volta atmak isteyenler buraya! Akşam görüşmek üzere!