CONAN O’BRIEN DA OLSAN BERGHAIN’A GİREMEZSİN ARKADAŞ…

CONAN O’BRIEN DA OLSAN BERGHAIN’A GİREMEZSİN ARKADAŞ…


Sağlık olsun


 

Ünlü ABD’li komedyen ve talk show sunucusu Conan O’Brien son günlerde Berlin’e taşıdığı Conan Without Borders: Berlin isimli şovu için dünyanın hakkında en çok konuşulan gece kulübü olan Berghain’a girmeyi denedi.

İçeri girmeyi başaranların, hikayelerini kapısından eve tıpış tıpış dönenlere askerlik anısı gibi günlerce anlattığı, Berlin’in simgelerinden olan dünyanın en ünlü gece kulüplerinden Berghain’ın kapısından geri çevrilenlere ünlü komedyen Conan O’Brien da eklendi.

Pazar sabahı içeriden çıkan ya da kendisi gibi içeri girmeye çalışan insanlarla röportaj yapan Conan O’Brien, içeri girmenin incelikleri ve püf noktaları hakkında insanlara sorular soruyor. İçeride çok sert fotoğraf çektirmeme kuralları olan Berghain’ı, arkasındaki kamera ekibiyle birlikte dolaşması gece hayatının freezone’larından biri olarak ünlenmiş olan mekanın çalışanlarını ve eğlenmeye gelen insanları rahatsız etmiş olacak ki “Polisi çağırmadan buradan giderseniz memnun oluruz” uyarısıyla mekandan ayrılmak zorunda kalıyor.

Beyaz Show’la aynı zamanda Almanya sınırları içerisine olması bize biraz manidar gelse de siz siz olun Conan O’Brien gibi arkanızda kamera ekibiyle içeri girmeye çalışmayın.