M. NIGHT SHYAMALAN: STRANGER THINGS’E BİR BÖLÜM DE BEN ÇEKMEK İSTERİM

M. NIGHT SHYAMALAN: STRANGER THINGS’E BİR BÖLÜM DE BEN ÇEKMEK İSTERİM


Ya sen evde de oynarsın...


Stranger Things’in nostaljik büyüsüne M. Night Shyamalan da kapılmış olacak ki, Digital Spy’a söylediklerine göre 1-2 Stranger Things bölümü çekmeyi çok istermiş.

4118bc185081d7b9ff5160dc6e5304cbaab081a7

Dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer Kardeşler, Shyamalan’ın Wayward Pines’ı için gizemli bilim kurgu senaryoları yazıyordu.  Şimdi ise, görünüşe göre eski iş arkadaşları tekrar bir araya gelmek istiyor, özellikle şu an yeni filmi Split üzerine çalışan Shyamalan.

“Stranger Things’i yapan çocuklar, benim için de Wayward Pines’ı hazırlamıştı. Geçen gün evimin yakınındaydılar, ben de ‘Beni tekrar işe alabilirsiniz çocuklar!’ diye seslendim.” sözleriyle diziye olan platonik ilgisinden bahseden ünlü yönetmen, şu sıralar da The CW kanalı için Tales From The Crypt’i yeniden çekiyor ve Family Guy’ın yapımcılarından Alex Carter ile Fox’un yeni animasyon serisi için iş birliği yapmakla meşgul.

split-movie-james-mcavoy

Duffer Kardeşlerden henüz bir yanıt yok; fakat çocuk karakterlerle mistik olaylar anlatmayı seven Sixth Sense’in yönetmeni Shyamalan, sözlerinde ciddi gibi.

Shyamalan’ın Split’in yapım süreci ve sevdiği filmler gibi birçok şeyden bahsettiği The A.V. Club’ın son röportajına buradan göz atabilirsiniz.