RIHANNA HOLY MOTORS YÖNETMENİNİN YENİ FİLMİ ANNETTE’TE YER ALMAYACAK

RIHANNA HOLY MOTORS YÖNETMENİNİN YENİ FİLMİ ANNETTE’TE YER ALMAYACAK


Rooney Mara gitti, Rihanna gitti... Elde var Adam Driver


Birkaç gün önce Holy Motors’ın yönetmeni Leos Carax’ın yeni filmi Annette’te Adam Driver ve Rihanna’nın başrolleri çekeceğinin haberini bayıla bayıla vermiştik. Fakat Rihanna’nın basın temsilcilerinin yaptığı açıklamaya göre artık kendisi projede yer almayacak.

o-RIHANNA-facebook

İlk başta Rihanna ile beraber Rooney Mara’nın da filmde yer alacağı konuşulsa da Mara, meşguliyetinden dolayı projeden çekilmiş, Rihanna kalmıştı. Şimdi Rihanna’nın da projeden çekildiği belirtilirken nedenine dair bir açıklama yapılmadı.

The Lovers on the Bridge ve Holy Motors gibi filmlerinin güzelliğinin ardından Carax’ın çekeceği ilk İngilizce filmi de merakla beklemeye başladığımız Annette’in bu bahar başlanacağı bildirilen çekimlerinde bir değişiklik olacak mı henüz belirtilmedi.

Ron Mael ve Russel Mael’in beraber yazacağı filmin senaryosu, opera sanatçısı eşinin ölümünün ardından 2 yaşındaki kızının sorumluluğunu üstlenen stand-up’çı bir babanın, çocuğunun özel bir yeteneğini keşfetmesiyle gelişecek olaylar etrafında dönüyor.

Biri gider, biri gelir be Carax, sana oyuncu mu yok?