adam driver’a göre megalopolis çok büyük ve ve çok vahşi

adam driver’a göre megalopolis çok büyük ve ve çok vahşi


francis ford coppola'ya saygıda kusur etmiyor


Francis Ford Coppola’nın “kariyerimdeki en heyecanlandığım filmlerimden biri” dediği Megalopolis bu sene izleyeciyle buluşacak. Hatta Cannes’da Dünya Prömiyeri’ni yapacağına dair dedikodular kulislerde dolanmaya başladı. Adam Driver’a tam yetkiyle filmin başrolünü veren Coppola, bir mimarın tarihi büyüklükteki bir felaketin ardından New York şehrini bir ütopya olarak yeniden inşa etmek istemesini konu ediniyor.

Adam Driver, The Face’e verdiği röportajda filmin büyük ölçüde tanımlanamaz ve çok vahşi olduğunu şu şekilde, “Filmi izleyene kadar bu cevabım çok genel geçer ve klişe duyulacak biliyorum ancak film çok büyük ve mükemmel. Söyleyebileceğim çok fazla emsal yok. Ama bu film çok vahşi. Onu eşsiz kılan da bu” dile getirdi.

Francis Ford Coppola’ya saygısını da belirtmeden geçmedi.

“O bir vizyoner. Oynadığım Caesar karakteri bir bakıma Francis’e benziyor. Bir şeyin nasıl mümkün kılınacağına dair her yolu araştırıyor, deniyor ve tek bir doğru cevaba bağlı kalmaya inanmıyor. Bu, beni etkileyen ve sanırım Francis’in, Caesar’ı yaratmasını sağlayan fikir.”