İŞTE BENEDICT CUMBERBATCH’İN YENİ EBEVEYNLERİ

İŞTE BENEDICT CUMBERBATCH’İN YENİ EBEVEYNLERİ


Hugo Weaving <3 Jennifer Jason Leigh


Her türlü versiyonunu izlemeyi sevdiğimiz Benedict Cumberbatch’in bu sefer de aristokrat bir playboy’u canlandıracağı yeni projesi Melrose‘un kadrosuna katılan katılana. Geçtiğimiz Şubat’ta ilk haberini aldığımız dizinin başrolüyle beraber yapımcılığını da üstlenen  Cumberbatch’e eşlik etmek üzere iki çılgın isim daha açıklandı.

gSM9j4Xg

V for Vandetta’nın V’si, Matrix’in Agent Smith’i Hugo Weaving ve The Hateful Eight’in gözü kara Daisy Domergue karakteri Jennifer Jason Leigh‘in de dahil olduğu dizinin kadrosu güçlerini katlayarak büyüyor. The Crown’dan Anna Madeley’nin Melrose’un eşini canlandıracağı seride, Weaving ve Leigh de karakterimizin sorunlu anne-babasına hayat verecek.

1960’lar Fransa’sında başlayıp 80’ler New York’una, oradan da 2000’ler başı İngiltere’sine geçiş yapması planlanan dizinin çekimlerine, önümüzdeki Ağustos’ta başlanıyor. Edward St. Aubyn’in Patrick Melrose roman serisinden David Nicholls’ın kalemiyle mini dizi formatına uyarlanan Melrose, her bölümünde karakterimizin farklı bir hikayesini anlatacak. Sıkıntılı ve aristokrat bir ailede doğup büyüyen nükteli playboy’umuzu canlandıran Cumberbatch yine bambaşka bir profilde karşımıza çıkmaya ve çocukluk travmalarını anlatmayaa hazırlanıyor.

Melrose, 2018 gibi Showtime ve Sky Atlantic ekranlarında yayına girecek, ailecek bekliyoruz!