ACH! PARADIES’E ÇİFT KİŞİLİK DAVETİYE İSTEYENLERE GÜZEL BİR HABERİMİZ VAR

ACH! PARADIES’E ÇİFT KİŞİLİK DAVETİYE İSTEYENLERE GÜZEL BİR HABERİMİZ VAR


26 Ağustos'ta Peyote Cennet Bahçesi'nde


Haberler güzel: ACHPROJEKT karşımıza yepyeni bir konseptle çıkıyor, bunu da bu yazın sevdiğimiz mekanlarından birinde yapıyor! “Ach! Paradies” 26 Ağustos Cumartesi Peyote Cennet Bahçesi‘ne demirliyor; müziği, yan etkinlikleri ve baştan başa sunduğu deneyimle adanın halihazırdaki güzelliğini katbekat artırıyor.

Plak, vintage ürünler, kıyafet, çanta, gözlük, takı, çiçek, fotoğraf, resim, heykel, dövme standları… Özetle ürün tasarımıyla ilgili ne ararsanız bünyesinde barındıran Ach! Paradies, bünyesindeki DJ’leriyle müzikal anlamda da Cumartesi’nizin hakkını verecek ve gerçek anlamda bir panayır deneyimi yaşatacak.

Ach‘tan Egemen, Play Tuşu‘nun başpehlivanı Doğu Orcan, Mösyö GGeenoGadi MitraniJack in the Box ve Londra / Brooklyn merkezli TrueColors label’ı altında NUStavroz ve Bedouin ile çıkarttıkları Foresight Vol. 1 EP’yle bildiğimiz Zigan Aldi… Hepsi art arda, hepsi aralıksız!

Peyote Cennet Bahçesi ve adanın olağanüstü ambiyansı da bonus diyelim ve gelelim lojistik meselelere. Kapı girişi 20 TL olan etkinliğe gidişini garanti altına almak isteyenler için oraya kadar beklememek adına iki opsiyon var:

1) Bileti hemen, buradan satın almak.

2) Aşağıdaki soruya doğru cevap veren 3 kişiden biri olmak ve davetiye kazanmak.

Hazırsanız soruyoruz…

AHAN DA SORU: ACHPROJEKT’in 23 Ağustos’ta Mentha Karaköy’de düzenlenen, kabinde Kaan Düzarat ve Mehmet Aslan’ın yer aldığı etkinliğinin adı neydi? Bilmiyorsanız önemli değil. Sekiz kere sekiz kaç eder? Evet davetiye sorumuz bu…

Cevapları Facebook paylaşımımızın altına alabiliriz. Ach! Paradies, 26 Ağustos, Peyote Cennet, koş!