BOHEMIAN RHAPSODY’NİN QUEEN KADROSU TAMAM!

BOHEMIAN RHAPSODY’NİN QUEEN KADROSU TAMAM!


Rami Malek ve çetesi genişliyor


Geçtiğimiz ay Freddie Mercury efsanesini Bohemian Rhapsody ile beyaz perdede izleyeceğimizin kesinleşmesiyle yerimizde duramaz olmuştuk. Şimdi de filmde Rami Malek’e eşlik edecek diğer Queen oyuncuları belli oldu. Artık dönüş yok!

ben-hardy-joe-mazello-gwilym-lee

9 yıldır hayata geçmeyi bekleyen proje, nihayet belirsizliklerine son verip Mr. Robot serisiyle ününe ün katan Rami Malek’in Freddie Mercury’yi canlandıracağını netleştirince, gözler diğer Queen üyelerini kimlerin canlandıracağı sorusunda takılı kalmıştı. Artık bu soruya da bir cevabımız var: Ben Hardy, Joe Mazello ve Gwilym Lee, filmde Malek ile Queen’in yükseliş zamanlarına ortak olacak.

Ben Hardy Roger Taylor’ı, Gwilym Lee Brian May’i, Mazello ise John Deacon’a hayat verecek. Bohemian Rhapsody’nin yönetmeni ise The Usual Suspects ve X-Men serisi gibi farklı tarzlardaki yapımlarda başarısını kanıtlayan Bryan Singer. Filmin senaryosunu da 2015’te Stephen Hawking’in hayatını anlatan Theory Of Everything ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar’ına aday olan Anthony McCarten kaleme aldı.

Queen’in yaşayan üyeleri Roger Taylor ve Brian May de filmde müzik prodüktörleri olarak yerlerini alacak. Mercury’yi Malek’in canlandırmasının da sonuna kadar arkasında olan ikilinin “Halihazırda büsbütün yaşayan ve nefes alan bir Freddie, ki bu da harika.” sözleri de durumu evvela açıklıyor.

1985’te Queen’in Live Aid’deki efsanevi performansının da filmde yeniden sahneleneceğinin de onaylanmasıyla iyice meraklandığımız otobiyografik filmin vizyon tarihi, bir terslik olmazsa 25 Aralık 2018.