BRADLEY COOPER VE CLINT EASTWOOD TEKRAR AYNI FİLMDE

BRADLEY COOPER VE CLINT EASTWOOD TEKRAR AYNI FİLMDE


The Mule


2014 yılında vizyona giren ve En İyi Film Oscar’ı adaylığı bulunan American Sniper’da birlikte çalışan Clint Eastwood ve Bradley Cooper, 4 yıl sonra tekrar bir araya geliyor.

Bradley-Cooper-in-talks-to-co-star-with-Clint-Eastwood-in-The-Mule

Geçtiğimiz hafta 88 yaşına girmesine rağmen emekli olmaya hiç niyeti olmayan Clint Eastwood, yeni projesini açıkladı. 2012’deki Trouble with the Curve’den beri beyaz perdede görmediğimiz Eastwood, yönetmenliğini yapacağı The Mule’un başrolünü de aynı zamanda kendine ayırmış. American Sniper’da başrolü emanet ettiği Bradley Cooper ile bu sefer yan yana rol alacak Eastwood, 2014 yılında Sam Dolnick tarafından The New York Times Magazine’de yayınlanan bir makaleden sinemaya uyarlanan The Mule’da Meksikalı bir uyuşturucu karteli için kuryelik yapmaya başlayan Earl Stone rolünü canlandıracak. 

80’li yaşlarında, beş parasız, yalnız ve işini kaybetmek üzere olan bir adamın hikayesini anlatan The Mule’da Bradley Cooper’da Earl Stone’u gözüne kestirmiş bir FBI ajanı olarak karşımıza çıkacak. The Mule’un senaryosu daha önce Eastwood’la Grand Torino’da çalışmış ve son yılların başarılı yapımlarından Narcos’un arkasında yer alan Nick Schenk’e ait.

Vizyon tarihiyle ilgili bir detay paylaşılmayan film, büyük ihtimalle 2019’un ortalarına doğru beyaz perdede yerini alır.