CALL ME BY YOUR NAME’İN SENARİSTİ YENİ FİLMİ İÇİN KOLLARI SIVADI

CALL ME BY YOUR NAME’İN SENARİSTİ YENİ FİLMİ İÇİN KOLLARI SIVADI


The Judge’s Will


Geçtiğimiz yılın flaş filmi Call Me By Your Name’in senaryo uyarlamasına imza atan James Ivory, yeni projesi üzerinde çalışmaya başladı.

Call-Me-By-Your-NameW

Oscar kazanan en yaşlı isim ünvanını elinde bulunduran James Ivory, Elio ve Oliver’ın hikayesinin dışında A Room With a View, Howard’s End ve Maurice gibi yapımlarında senaryosunun arkasındaki isim. Yavaşlamaya hiç niyeti olmayan 89 yaşındaki veteran isim, 2013 New Yorker’da yayınlanan kısa bir hikayeyi uzun metraja uyarlamak için hazırlıklara başladı.

Ruth Prawer Jhabvala’nın kaleme aldığı hikaye, hayatının sonuna yaklaşan bir yargıçın vasiyetini karısı ve sevgilisi arasında bölüştürmek istemesiyle ortaya çıkan sorunlara odaklanıyor. Orijinalinde Hindistan’da geçen hikayeyi Chicago’ya taşımak isteyen Ivory, Jhabvala’dan gelecek onayla hikayeyi günümüz Chicago’suna uygun bir şekilde kaleme alacak.

Nebraska ve The Descendants’ın yönetmeni Alexander Payne‘in yönetmen koltuğunda oturacağı filmin henüz vizyon tarihi ve oyuncu kadrosuyla ilgili bir detay paylaşılmadı.