ROBERT ZEMECKIS YÖNETİYOR STEVE CARELL OYNUYOR

ROBERT ZEMECKIS YÖNETİYOR STEVE CARELL OYNUYOR


Welcome to Marwen'dan ilk fragman


Hollywood’un birçok kült filminin arkasındaki isim olan Robert Zemeckis’in Steve Carell’i başrolüne yerleştirdiği son filmi Welcome to Marwen’dan ilk fragman yayınlandı.

2614992.jpg-r_947_1500-f_jpg-q_x-xxyxx

Daha dün 90’lı yılların akılda kalan yapımlarından The Witches’ı tekrar çekmek istediğini dile getiren Zemeckis, bugün de yeni filminin ilk fragmanı paylaşarak haftanın sinema dünyasında öne çıkan ismi olmayı başardı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan Welcome to Marwen, Mark Hogancamp’ın maruz kaldığı saldırıdan sonra yaşadığı hafıza kaybından kurtulmak için eski ve yeni hayatındaki parçaları birleştirerek iyileşebileceği ve kahraman olabileceği bir şehir yaratmasını anlatıyor.

Bu süreçte yarattığı şehir ve detaylarla bir sanatçıya dönüşen ve gittikçe ilgi uyandıran Mark Hogancamp’ın hikayesinde Steve Carell’in dışında Leslie Mann, geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Diane Kruger, Merritt Wever, Janelle Monáe, Eiza González, Game of Thrones’un Brienne’i Gwendoline Christie ve Neil Jackson yer alıyor.

Filmin vizyona giriş tarihi ise 21 Kasım.