IT FOLLOWS’UN YÖNETMENİ YİNE GERMEYE HAZIR

IT FOLLOWS’UN YÖNETMENİ YİNE GERMEYE HAZIR


They Hear It


2014 yapımı korku filmi It Follows‘la başarılı bir çıkış yakalayan David Robert Mitchell, bir filmlik ara verdiği korku türüne yeni kaleme alacağı They Hear It‘le dönmeye hazırlanıyor.

david

Çıktığı sene It Follows için eleştirmenler oldukça olumlu yorumlarda bulunmuş ve hatta korku filmi türüne yeni bir soluk kazandırdığını söylemişlerdi. Yönetmen, dört yıl aradan sonra yeni filmi Under the Silver Lake’le karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Filmde Andrew Garfield ve Riley Keough‘u, Los Angeles’ta gizemli ve eğlenceli bir dedektiflik hikayesinde izleyeceğiz.

Yeni yapılan açıklamada ise Mitchell, kısa korku filmleriyle yönetmenlerin dikkatini çeken Julian Terry‘nin They Hear It isimli kısa filmini uyarlamaya hazırlanıyor. Filmin senaryo aşamasında Terry de Mitchell’a yardımcı olacak ve filmi Julian Terry yönetecek. Filmin hikayesi, sadece şanssız ruhların duyabildiği bir ses üzerinden ilerleyecek. Kısa filmin efektifliği göz önüne alındığında, Mitchell gibi türün başarılı isminin senaryoyu yazacağı da düşünülürse filmin başarılı olması kaçınılmaz gibi gözüküyor.

Film için herhangi bir oyuncu kadrosu, yayın veya çekim tarihi şu an için yok. Senaryonun yazımı bittiken sonra büyük ihtimalle detaylar yavaş yavaş gelmeye başlayacaktır.