LITTLE WOMEN’DA EMMA DEĞİŞİMİ

LITTLE WOMEN’DA EMMA DEĞİŞİMİ


Bir Emma gider, diğeri gelir


1868 ve 1869 yıllarında iki kitap halinde yayınlanan Louisa May Alcott‘un ünlü romanı Little Women‘ın Greta Gerwig tarafından yazılıp, yönetilecek yeni uyarlamasında Emma Stone‘un yerine Emma Watson getirildi.

emma

Haziran ayında yapılan açıklamada filmin yeni uyarlamasını, geçtiğimiz yıl Lady Bird filmiyle oldukça iyi eleştiriler alan Greta Gerwig’in hem yazıp hem de yöneteceği açıklanmıştı. Gerwig, Amerikan İç Savaşı sonrasında geçen, dört kız kardeşinin hikayesinin anlatıldığı bu film için yıldızlarla dolu bir kadro oluşturmuştu. Meryl Streep, Emma Stone, Saoirse Ronan ve Timothée Chalamet‘den oluşan kadroda, yeni yapılan açıklamayla Emma Stone yerine Harry Potter serisinin yıldız oyuncusu Emma Watson‘ın getirildiği söylendi.

Watson yaptığı açıklamada, projelerin şekillenmesinden önce oyuncuların açıklanmasıyla film üzerinde büyük beklentiler oluşturulduğunu ama oyuncuların programlarının ve takvimlerinin her zaman projelerle uyuşmadığını söyledi. Yapılan değişikliğin de Emma Stone’un proje takviminin bu film için uygun olmadığından dolayı yapıldığı söylendi. Daha önce açıklanan oyuncu kadrosunda bundan başka herhangi bir değişiklik gözükmüyor.

Film için belirlenen vizyon tarihi 25 Aralık 2019.