ORLANDO BLOOM’DAN MİNİ BİR LOTR BULUŞMASI

ORLANDO BLOOM’DAN MİNİ BİR LOTR BULUŞMASI


Bir cüce, bir büyücü ve bir elf birlikte bara giderler


Killer Joe isimli tiyatro oyunu için Londra’da bulunan Orlando Bloom, mini bir The Lord of the Rings buluşması gerçekleştirdi.

orlando

The Lord of the Rings serisinin kadim büyücüsü Gandalf‘ı canlandıran Sir Ian McKellen ve The Hobbit serilerinde cüce Ori‘yi canlandıran Adam Brown‘la bir araya gelen Bloom, Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafta ”Bir cüce, bir büyücü ve bir elf birlikte bir bara giderler” yorumunu yaptı. Daha önce 2011 yılında Matthew McConaughey‘nin canlandırdığı, bir kiralık katilin hikayesinin anlatıldığı Killer Joe, filminin tiyatro oyunu için Londra’da bulunan Bloom, bu fırsatı değerlendirdi ve mini bir The Lord of the Rings buluşması düzenledi.

Buluşmadan bir hafta önce de yine aynı seride birlikte rol aldığı, serinin Arwen‘i Liv Tyler‘la bir fotoğraf paylaşan Bloom, üzerinden 10 yıldan fazla geçmesine rağmen The Lord of the Rings serisinden pek kopamamış görünüyor.

Amazon‘un geçtiğimiz sene açıkladığı 1 milyar dolar bütçeli The Lord of the Rings serisinin spin-off dizisi için hazırlıklar hala devam ediyor. Şu an için hikaye veya oyuncular belli olmasa da belki ufak bir rolde, serinin eski oyuncularını da görebiliriz.

orlandi