GUILLERMO DEL TORO BU SEFER KORKUTMAYA GELİYOR

GUILLERMO DEL TORO BU SEFER KORKUTMAYA GELİYOR


Terrified


The Shape of Water’la Oscar kazanan Guillermo del Toro, Fox Searchlight ile imzaladığı anlaşma kapsamında Arjantin yapımı korku filmi Terrified’ın yeniden çevriminde yapımcı koltuğunda oturacak.Terrified-Demian-Rugna-1200x520

 

Guillermo del Toro ve Fox arasında imzalanan anlaşmanın devamında yönetmenin live action, korku, bilimkurgu ve fantezi türündeki filmleri içeren yeni bir marka yaratılacağı daha önce paylaşılmıştı. Bu projenin bir parçası olarak geçtiğimiz nisan ayında Scott Cooper imzalı Antlers ile başlayan del Toro, ikinci projesi olarak Arjantin yapımı korku filmi Terrified‘ın (Aterrados) yeniden çevriminin yapımcı koltuğunda oturacak.

Buenos Aires’teki bir mahallede şeytani varlıkların yer aldığını öğrenen bir grup araştırmacının yaşadıklarını konu alan filmin yönetmen koltuğunda orijinal filmin senaristi ve yönetmeni Demián Rugna yer alacak. Senaryosunu Hitchcock, My Dinner with Herve, November Criminals, The Terminal gibi yapımlar için kalem sallamış Sacha Gervasi’ye ait olacağı yapım için henüz açıklanan bir oyuncu veya vizyon tarihi bulunmuyor.