DAVID FINCHER’IN NETFLIX DİZİSİNDEN İLK FRAGMAN

DAVID FINCHER’IN NETFLIX DİZİSİNDEN İLK FRAGMAN


LOVE DEATH + ROBOTS ile animasyona doyuyoruz


Netflix, Deadpool’un yönetmeni Tim Miller ve kendisini artık tanıtmaya gerek duymadığımız David Fincher aynı projede bir araya getiren LOVE DEATH + ROBOTS’tan ilk fragman yayınlandı.

ldrquad02highresjpg

Netflix’in yetişkinlere yönelik bir animasyon yapım olarak duyurduğu Love, Death & Robots isimli dizisi; bilim kurgu, komedi ve korku gibi farklı türleri bir araya getiren 18 kısa öyküden oluşacak. Dünyanın dört bir yanından farklı yapımcıların ve teknik ekiplerin bir arada çalıştığı dizi, 2D’den photo-real 3D CGI’ye birçok farklı animasyon tekniğini de bir arada barındıracak. Toplam 185 dakika olacağı açıklanan yapım; Sentient Dairy Products, Werewolf Soldiers, Robots Gone Wild, Garbage Monsters, Cyborg Bounty Hunters, Alien Spiders ve Blood-Thirsty Demons From Hell gibi hikayeleri bir araya getirecek.

Daha önce diziyle ilgili verdiği bir röportajda bu yapımın kendisinin rüya projesi olduğunu açıklayan Tim Miller, hem David Fincher’la çalışmanın hem de çocukluk hayalini gerçekleştirmenin kendisi için tarif edilemez olduğunu da sözlerine eklemişti.

15 Mart’ta Netflix üzerinden izlenmeye açılacak LOVE DEATH + ROBOTS’un fragmanı hemen aşağıda.