güneşli san francisco’nun karanlık müziği thrash metal’i anlatan belgesel

güneşli san francisco’nun karanlık müziği thrash metal’i anlatan belgesel


murder in the front row'dan fragman


70’lerin sonu ve 80’lerin başında San Francisco’nun Bay Area bölgesinde ilk tohumları atılan ve adım adım bu akıma mensup olan gruplarla büyüyen Thrash Metal’in köklerine inen Murder In The Front Row’dan fragman paylaşıldı.

rtyrty

Brian Lew ve Harald Oimoen’in 2011 yılında yayınlanan kitabından uyarlanan Murder In The Front Row: The San Francisco Bay Area Thrash Metal Story, bugüne kadar MetallicaExodus ve Megadeth gibi bir çok önemli gruba ev sahipliği yapmış Bay Area bölgesini didik didik ederek bizleri hikayenin başladığı günlere götürüyor. Daha ilk sahnesinde Kirk Hammet’ın “Posers must die!” diyerek açılışını yaptığı belgeselde Thrash Metal denince aklımıza gelen bütün isimler yer alıyor.

James Hetfield, Kirk Hammet, Dave Lombardo, Dave Mustaine, Kerry King, Rick Hunolt, Tom Araya ve daha çok müzisyenin bizzat onların ağzından dinlediğimiz hikayelerine ortak olacağımız belgeselin seslendirmesini Brian Posehn yapıyor. 20 Nisan’da vizyona girecek belgeseli kısa bir süre sonra malum ortamlarda bulacağımıza eminiz.