the falcon and the winter soldier’a adım adım yaklaşıyoruz

the falcon and the winter soldier’a adım adım yaklaşıyoruz


ağustos 2020’de disney+’ta


Disney’in dijital yayın platformu Disney+, Marvel Sinematik Evreni’nin yeni dizisi The Falcon and The Winter Soldier ile ilgili detayları minik minik paylaşmaya devam ediyor. Bugüne kadar diziye dair az ve öz bilgilerle ilerlemeyi tercih eden Marvel Studios, dizinin akıbetini belirleyecek önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde iki ana karakterini görebildiğimiz bir tanıtım posteri yayınlayan Marvel Studios, dizinin oyuncu kadrosuna The Brave, The Enemy Within gibi yapımlarla ismini duyuran Noah Mills’in dahil olduğunu duyurdu. Dizinin başrollerine Anthony Mackie ve Sebastian Stan hayat verirken; Daniel Bruhl, Emily VanCamp, Wyatt Russel, Desmond Chiam, Miki Ishikawa‘da dizide yer alacak diğer isimler olarak açıklanmıştı.

Bunun yanı sıra dizinin yayın tarihi için 2020’nin güz dönemini işaret eden Marvel, bu tarihi öne çekerek dizinin Ağustos ayında ekranlarda olacağını müjdeledi. Marvel hayranlarına kahkaha attırmasa da yüzlerini güldürecek bu haberle önümüzdeki günlerde diziye dair daha çok şey duymayı ümit ediyoruz.