loki tv serisi owen wilson’ı renklerine bağladı

loki tv serisi owen wilson’ı renklerine bağladı


dizi 2021'de disney+'ta yayınlanacak


En son Avengers: Endgame’de kısa fakat önemli bir noktada sahneye çıkan Tom Hiddleston’ın hayat verdiği Loki, sonsuzluk taşlarından biriyle birlikte ortadan kaybolmuştu. Disney+’ın Marvel sevdasının meyvelerinden biri olan Loki’de başrolde olan Hiddleston’a eşlik edecek oyunculardan birinin kim olduğu ise bugün doğrulandı.

Owen Wilson’ı renklerine bağlayan Loki’de aktörün hangi rolde oynayacağı henüz belirsizliğini korusa da dizideki büyük rollerden biri olacağı kesin. Bu serinin Doctor Strange’in gelecek filmi In The Multiverse of Madness’a bağlanacağını Marvel kreatif direktörlerinden Kevin Feige daha önce belirtmişti.

Dizide Loki’nin aldığı sonsuzluk taşıyla farklı zamanlar ve evrenlerde dolanıp ortalığı karıştırması olası gözüküyor. Aynı zamanda Disney+ dizilerindeki aktörlerin Marvel filmlerinde de yer alabileceğini göz önüne alırsak, Wilson’ın Doctor Strange’de oynamak için bileti de hazır duruyor.

2021’in yazında çıkması beklenen Loki’nin yanında Disney+ Marvel hayranları için başka güzellikler de hazırlıyor. Bu sene yayınlanması beklenen WandaVision ve Falcon and the Winter Soldier’ın yanında seneye çıkacak Hawkeye ve What If? de var. Kullanıcıların Disney+’ta kalması için inanılmaz çaba gösteren Disney, bu çalışmalarının meyvesini toplayacak gibi gözüküyor.