YEDİĞİNİZ HER LOKMADA TWEET ATAN ACAYİP PROJE

YEDİĞİNİZ HER LOKMADA TWEET ATAN ACAYİP PROJE


Gereksizlikte Sinirlari Zorlamak


Yaptığınız her şeyi tweet’lemeden duramıyor musunuz? Yediğiniz yemekleri Instagram’da paylaşmadığınız bir gününüz geçmiyor mu? Daha fazlasını mı istiyorsunuz? İşsiz güçsüz insanlar sizin için bunu da düşündüler ve lokmalarınızı sayıp tweet’leyen dünyanın en saçma uygulamalarından birini yarattılar.

 

 

Denny George ve Matthew Kaney tarafından hazırlanan Tweet Your Food isimli proje, yemeğinize bağladığınız sensör işlevi gören küçük bir kablo ile lokmalarınızı hesaplayabiliyor. Yaptığı hesap yetmezmiş gibi üzerine bir de tweet atıyor. Attığı tweet’lerin orijinalliği ise “3. lokma ohhhh yeaah, 4. lokma aman allah“ seviyesini maalesef geçemiyor. “Ne o yediğim lokmaların hesabını mı yapıyorsun?” atarını gerçeğe dönüştüren uygulamanın işe yarar herhangi bir tarafı ise tahmin edebileceğiniz üzere yok. Hele ki feno’ya kasmayı düşünüyorsanız hiç yaklaşmayın.

 

 

Üşenmeyip kaynaklarını, daha da önemlisi beyinlerini böyle şeyler üretmek için kullanan Denny George ve Matthew Kaney’e akıl fikir diliyor, kendilerini vatana millete hayırlı olacak projelerde görmek istiyoruz.