fx’in komedi dizisi dave, yıldız dolu ikinci sezonuyla geri dönüyor

fx’in komedi dizisi dave, yıldız dolu ikinci sezonuyla geri dönüyor


16 haziran’da


David Andrew Burd’ün rapçi kimliği Lil Dicky’nin kurgulanmış hayat hikayesini anlattığı FX dizisi Dave, ilk sezonunda elde ettiği başarının ardından Lil Nas X, Doja Cat ve J Balvin gibi iddialı isimlerle kapsamlı bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor.

Yetenekli fakat başarısız, ünlü olma yolunda eline geçen her fırsatı bir şekilde kaybeden Lil Dicky’nin hikayesine odaklanan dizinin bu sezonunda yukarıda bahsettiğimiz şarkıcıların dışında Benny Blanco, Rae Sremmurd, Lil Yachty, CL ve bunların yanı sıra popüler kültürün yüksek tanınırlığa sahip isimleri Kevin Hart, Kendall Jenner, Kareem Abdul-Jabbar, Hailey Bieber, Kyle Kuzma’yı göreceğiz.

İlk sezonunda yer alan Justin Bieber, Young Thug, Gunna, YG, Macklemore, MadeinTYO, O.T. Genasis, Ninja ve Charlamagne gibi isimlerin de katkılarıyla uzun zamandır en çok izlenen komedi dizisi ünvanını kazanarak Atlanta‘yı tahtından eden Dave, ikinci sezonunda da yeni iddialı kadrosuyla bu durumu sürdüreceğe benziyor.

İlk iki bölümünün 16 Haziran’da Hulu’da yayınlanmasıyla başlayacak ikinci sezonun henüz henüz bir fragmanı yok. Yeni fragman gelene kadar idare edebileceğiniz eski fragmanı biz hemen aşağı bırakalım.