seth rogen’ın ninja kaplumbağalar animasyonunun vizyon tarihi belli oldu

seth rogen’ın ninja kaplumbağalar animasyonunun vizyon tarihi belli oldu


bizim kaplumbağalar


Geçtiğimiz yılın ortalarında haberimizin olduğu Seth Rogen ve Evan Goldberg ortak yapımı Ninja Kaplumbağalar projesinden uzun zamandır yani bir haber gelmiyordu. Nickelodeon Animation ortaklığıyla hayata geçecek projenin vizyon tarihi belli oldu, haber bizzat Seth Rogen’dan geldi. Film, 11 Ağustos 2023‘te izleyiciyle buluşacak.

İkilinin James Weaver ile birlikte kurdukları ve bugüne kadar This Is the End, The Interview, 50/50, The Disaster Artist, Good Boys, Long Shot gibi projelere imza attığı yapım şirketi Point Grey Pictures desteğiyle hayata geçecek yeni Teenage Mutant Ninja Turtles filmin yönetmenliğini; Gravity Falls dizinin senaristlerinden, aynı zamanda Spider-Man: Into the Spider-Verse filmiyle Oscar kazanan Phil Lord ve Christopher Miller’ın yapımcılığını üstlendiği animasyon filmi Connected‘ın yönetmenlerinden Jeff Rowe üstlenecek. Filmin senaryosunu da Seth Rogen’ın başrolünde yer aldığı Neighbors serisinin senaristlerinden Brendan O’Brien kaleme alacak.

Yolculuğuna 1984 yılında bir çizgi roman olarak başlayan TMNT, geçmişte bol bol televizyon ve beyaz perdede şansını denemiş bir marka. Son olarak 2014 yılında başrollerinde Megan Fox ve Will Arnett’in yer aldığı bir yapımla beyaz perdeye gelmişti. Seth Rogen’ın TMNT projesini duyurmasının ardından Hollywood’un büyük aksiyon yönetmenlerinden Michael Bay’in de sevimli kaplumbağalar üzerine bir proje duyurduğunu hatırlıyoruz. Ama Bay’in kaplumbağalarının akıbetinin ne olduğuna dair uzun zamandır bir açıklama gelmedi.

Dana önümüzde iki uzun yıl olmasına rağmen bizi heyecanlandırmayı başaran projeden bir süre daha haber duymayı beklemiyoruz.