dc league of super-pets filminin yıldız dolu seslendirme kadrosu açıklandı

dc league of super-pets filminin yıldız dolu seslendirme kadrosu açıklandı


kimler var kimler...


Warner Bros. yapımıyla izleyiciyle buluşacak, DC’nin çizgi roman uyarlaması DC League Of Super-Pets, süper kahraman konusuna alternatif yaklaşımıyla gönlümüzü kazanmaya geliyor. Yıllardır Marvel vs. DC karşılaştırmasında hep bir adım geriden gelen DC’nin bu filmi, markanın belki de Marvel’a kafa tutacak tek filmi olabilir gibi gözüküyor.

Severek izlediğimiz süper kahramanların evcil hayvanlarının hikayesini izleyeceğimiz DC League Of Super-Pets, ilk olarak Dwayne Johnson’ın Superman’in köpeği Krypto’yu seslendireceğini açıklamıştı. Animasyondan bugün gelen haberler ise filmin seslendirme ekibinin detaylarını bizlerle paylaştı. Keanu Reeves, Kevin Hart, Kate McKinnon, Vanessa Bayer, Diego Luna, Natasha Lyonne ve John Krasinski gibi heyecan verici bir kadroyu renklerine katan DC, filmde Superman’in köpek dostu Krypto’nun süper bir kediyle birlikte yeni maceralara atılmasını anlatacak. İkiliye yanlarında Batman’in tazısı Ace, Wonder Woman’ın kangurusu Jumpa, Flash’ın süper hızlı kaplumbağası Whatzit, Supergirl’ün atı Comet gibi  sevimli hayvan dostlarımız eşlik edecek.

Filmin yönetmenliğini The Lego Ninjago Movie ve The Lego Batman Movie’nin senaristlerinden Jared Stern ve animasyon dizisi Penn Zero: Part-Time Hero’nun yaratıcılarından Sam Levine ikilisi üstlenecek. Stern’e filmin senaryosunda The Lego filmlerinde birlikte çalıştığı John Whittington eşlik edecek.  Vizyon tarihi pandemiye kurban giden film, 20 Mayıs 2022‘de izleyiciyle buluşacak. Seslendirme kadrosuyla ilgimizi cezbeden filmden paylaşılan isim açıklama videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.