james gunn’a açık mektup

james gunn’a açık mektup


enfes gözüken bir projeyi onaylaması gerek


Yazar/Yönetmen Patrick Harpin ve Spider-Man: Into the Spider-Verse’te çalışmış yapım tasarımcısı/yapımcı Yuhki Demers Warner Bros‘a bir animasyon Batman Beyond filmi sunmak üzere bir araya gelmiş görünüyorlar. İkili, projelerinden yeni görüntüler yayınlayarak ortamın alevlenmesine sebep oldu.

 

Bunun sebebi kendilerine güvenleriyle ya da projenin ne kadar ses getirebileceğini yapım şirketine ispat amaçlarıyla alakalı olabilir. Görüntülerde batman Beyond karakteri Terry McGinnis Neo-Gotham’ı keşfediyor ve orijinal serideki en tehlikeli düşmanlarından biri olan Inque ile karşı karşıya geliyor.

 

Demers’a göre, ikili neredeyse altı aydır Warner Bros’taki çeşitli kişilerle görüşüyor, ancak henüz baş yürütücü James Gunn ile konuşmadılar. Bu umut verici ilerlemeye rağmen, animatör kendilerine söylenen ilk şeyin Batman Beyond için “evet” cevabı alamayacakları olduğunu itiraf etti.

 

“Teklifimizi sunmadan önce bizi ‘bir Beyond filmi yapmamızın kesinlikle mümkün olmadığı’ konusunda uyardılar ama heyecanımıza bayıldılar. Tüm filmin taslağını sunduk ve ‘asla’ diye başlayan teklif ‘belki’ye dönüştü,” diye açıklıyor Demers. “O zamandan bu yana, James Gunn’a ulaşmayı umarak şirkette yükselmeye çalışıyoruz. Ama şimdilik, işte pişirdiğimiz şeyin bir tadımlık görüntüsü.”

 

Batman Beyond dizisi 1999’dan 2001’e kadar 3 sezon ve 52 bölüm yayınlanarak devam etti. Ayrıca bir de doğrudan videoya çekilen sinema filmi vardı. 

 

Karakterin DC çizgi romanlarında devam eden maceraları bulunuyor ve yakında 25. yıldönümü antolojisi çıkacak. Taslak görüntüleri gören herkes James Gunn’ın projeyi onaylamasını istiyor.