wu-tang: an american saga ikinci sezonuyla geri dönüyor

wu-tang: an american saga ikinci sezonuyla geri dönüyor


oh be


Rap dünyasının kült gruplarından olan Wu-Tang Clan’i merkezine alacak Hulu dizisi Wu-Tang: An American Saga, 2019’da yayınlanan ilk sezonuyla grubun hayranları tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Sezonun bitişinden sonra ikinci sezona dair kafalarda soru işaretleri dönerken uzun bir sessizlikten sonra RZA, yeni sezonun yolda olduğunu bizzat açıkladı.

2018’in sonlarında, grubun çeyrek yüz yılı dolduran albümü Enter The Wu-Tang (36 Chambers)’ın hikayesini anlatan bir belgesel yayınlanmıştı. Alex Tse (SuperFly) ve RZA’nın birlikte hayata geçirdiği, Method Man’in de yapımcı koltuğunda oturduğu Wu-Tang: An American Saga ise daha çok dizi formatında kurgulanmış ve grup elemanlarının tanışıp, bir araya gelerek Wu-Tang’i nasıl kurduklarını bizlere izletmişti.

HipHopDX isimli bir web sitesine konuşan RZA, yeni sezonun çekimlerinin çoktan tamamlandığını ve ikinci sezonun yine Hulu’da Eylül ayında başlayacağını müjdeledi. Bu sezonun, geçen sezonsan kalan hikayeyi tamamlayacağının altını çizen RZA, Wu-Tang’in hikayesini sinema yoluyla anlatabildikleri için de ayrıca mutlu olduğunu paylaştı.