radiohead ile beş çayına var mısınız?

radiohead ile beş çayına var mısınız?


evladiyelik ürünler


Geçtiğimiz haftalarda Kid A ve Amnesiac albümlerinin 20. yıla özel buluşması KID A MNESIA’yı müzik dünyasıyla buluşturan Radiohead, evladiyelik ürünlerle albümün tanıtımını yapmaya devam ediyor. Radiohead çay seti de işbu evladiyelik ürünler arasında en çok dikkat çekenler arasında yer alıyor.

Seramikten yapılma İngiliz usülü çay demliği ve iki adet fincan ve altlık içeren çay setinde grubun 2004 çıkışlı toplama albümü Com Lag: 2+2=5’ın Stanley Donwood imzalı kapak çalışmasının işlendiğini görmek mümkün. Albümle beraber KID A MNESIA Exhibition isimli sanal sergiyi de erişime açan Thom Yorke ve yandaşları, bahsi geçen sergiyi Londra’da fiziksel olarak gerçekleştirmeyi düşünseler de pandemiden dolayı bu fikirden vazgeçmişler. Grubun web sitesinde satışı devam eden bu ürünler de iptal edilen sergide satılmaları için üretilmiş.

Çay setine ek olarak sabahlık, pijama takımı, battaniye, nevresim takımı, kazak, atkı, kupa, matara ve bisküvi (evet, bisküvi) de dahil Radiohead temalı çeşit çeşit evladiyelik ürünlere kur farkını düşünüp uzaklara dalmayacağınızın sözünü verirseniz hemen buradan ulaşabilirsiniz.