PLAY TUŞU HEDİYELİK EŞYA SERVİSİ GURURLA SUNAR

PLAY TUŞU HEDİYELİK EŞYA SERVİSİ GURURLA SUNAR


Gözlerinize İnanamayacaksiniz


Bir halta yaramayan hediyelik eşya üretiminde bir dünya markası sadece Türk insanı değil. Pop kültür köleleri dünyanın her yerinde yaşadığı için, üzerinde en sevdiğiniz futbolcunun resmi olan çakmaktan ayakkabı çekeceğine kadar, her şeyi bulabilmek mümkün.

 

Müzik dünyası da, en sadık hayran kitlesine sahip sektörlerden olduğu için, bu hediyelik eşya işini iyice abartmış, hatta kafayı sıyırmış vaziyette. Çay poşetinizin ucunda en sevdiğiniz gitaristin penası mı olsun istersiniz, yoksa uyandığınızda aşık olduğunuz rockstar’ın yüzünü yastık kılıfınızda görmek mi? Hiç fark etmez, hepsini bulabileceğiniz bir dünyada yaşıyorsunuz! Cevval site Consequence Of Sound da, bizim için bunların 25 tanesini derlemiş, akademik boyutta incelemiş. Biz de bunların arasından asla hayır diyemeceğimiz 10 tanesini de Play Tuşu Hediyelik Eşya Servisi olarak seçip inceledik.

 

KISS HIM / HER KOLONYA

 

 

Türk pop kültür kölesi, Hürrem gibi kokmak isteyedursun; 70’lerin fanboy’ları ise makyajını yapıp derilerini geçirip Kiss grubunun üyeleri gibi kokmak istiyordu. Muhtemelen ter und deri birleşimi bir kokuya sahip grup üyelerinin piyasaya sürdüğü parfümün üst notalarında ise bergamot, karabiber ve sandal var. 70’lerde okulun popüler çocuğu olmak için bu kokuları sürünmek şartmış.

 

OK GO NEEDING / GETTING AIR FRESHENERS

 

 

Kendi çapında bir hayran kitlesi edinen her ünlünün parfüm ürettiği günümüzde Beyonce veya Lady Gaga gibi kokmak imkansız değil. Peki ya arabanız? Onun da canı can değil mi? Tamam değil, ama arabanız da özen ister, sevgi ister, bakım ister. İşte OK GO da bunu düşünmüş. Düşünmüş ve her grup üyesi için ayrı kokulu araba parfümleri üretmiş. Ananas, tarçın ve çam kokulu bu parfümlerle arabanız gerçek bir tur otobüsüne, limuzine veya sahneye dönüşmeyecek.

 

GRIMES’IN KUKU FORMUNDA YÜZÜKLERİ

 

 

Bir garip kız, yaşından büyük zekasına sığamayan Grimes; Türkiye’de kullanırsanız çeşitli etiketler yiyeceğiniz yüzükler tasarlamış. Çünkü bu yüzükler vajina şeklinde. Bu yüzükleri takıp metrobüse bindiğinizi ve demirlere tutunmaya çalıştığınızı; ve yiyeceğiniz lafları, maruz kalacağınız bakışları düşünebiliyor musunuz? Bizce düşünmeyin, boşunuza canınızı sıkmayın.

 

DEADMAU5’TAN KEDİ KULAKLIĞI

 

 

Dünya üzerindeki işitme kabiliyeti belki de en yüksek canlı olan kedilerin müzikle ilgilendiğini bir hayal edin. Bir insanın kafa boyutlarına göre yapılan headphone’ları kedinizin kulaklarına yerleştiremezsiniz ama, deadmau5 kedisi için kulaklık yaptırmış. Bir kedinin müzik dinleyince ne tepki vereceğini veterinerler inceleyedursun, evde komik video çekmek isterseniz bu kulaklıklar çok işinize yarayabilir.

 

RAMMSTEIN’IN DİLDO KUTUSU

 

 

Alman pornosuyla büyüyen Alman grup Rammstein’ın büyük seksomanyak olduğunu türlü hareketlerinden biliyoruz zaten. Ama içinde kayganlaştırıcı, kelepçe ve onlarca dildo bulunan bir kutu üretecek kadar ileriye gideceğini hiç tahmin etmezdik. Bu dildo’ları gören herkesin aklına ilk gelen, dildo’ların kalıplarının kimin penislerinden alındığı olsa gerek. Rammstein “Bizimkiler değil.” diyor ama, kim bilir?

 

ALICE COOPER’IN RİMELİ

 

 

Alice Cooper’ın Whiplash adını verdiği bu maskarayla, gerçek bir maskara gibi görünmeniz garanti. Hair metal grupları gibi görünmek mi istiyorsunuz? Whiplash imdadınıza koşacak. Palyaçoya benzemek mi istiyorsunuz? Whiplash yine yanınızda. Bu rimelin makyajına özen gösteren kadınların değil, evinde sütyen giyip makyaj yaparak garip fantezilerini gerçekleştiren sosyopatları hedef aldığı kesin gibi.

 

SLAYER’DAN NOEL KAZAĞI

 

 

Hipster’ların tekeline aldığı Noel kazaklarında metalcilerin aklı kalmış. Bunu fark eden Slayer da kendi kazağını üretmiş. 4 yaşında bir çocuk tasarlasa daha bile iyi görünebilecek bu kazağı toz bezi yapabilir, veya kışın kombiniz bozulduğunda evde giyebilirsiniz.

 

THE WHITE STRIPES’TAN DİKİŞ SETİ

 

 

The White Stripes, annelerimizi de unutmadı. Gerçek bir Anneler Günü hediyesi olabilecek bu mini dikiş setiyle annenizin kalbini tekrar kazanabilirsiniz. Gardrobunda siyah, kırmızı ve beyaz renklerden başkasına şans vermeyenlerin çantasından çıkarmaması gereken bir hayat kurtarıcı bu setle, önemli toplantınızdan önce gömleğinizin düğmesinin kopması artık bir kabus değil.

 

TENACIOUS D CUM RAG

 

 

Pis İşler Asbaşkanı Tenacious D, ergen çocukları da unutmadı. Tek gecede tanesi 1,5 TL’ye gelen tuvalet kağıdı rulolarını tüketip ev ekonomisini zora sokan oğlan çocuklar için bebek battaniyesine benzer bir havlu üreten Tenacious D ile, cinsel gelişiminizin yarım kalacağı garanti.

 

KISS TABUTLARI

 

 

Kiss, ölü hayranlarına bile kendini unutturmak istemiyor. Ölmenin bile parayla olduğu çağımızda tabut büyük dert. Peki neden tabutunuzda en sevdiğiniz grubun üyelerinin suratları olmasın ki? Öbür tarafa gittiğinizde, kendinizi tanıtmanıza gerek kalmadan mega havalı görüneceğiniz bu tabutlar için şimdiden kefen paranızı denkleştirmeye başlarsanız iyi edersiniz.