GEORGE R.R. MARTIN YAZDI, MILLA JOVOVICH OYNUYOR

GEORGE R.R. MARTIN YAZDI, MILLA JOVOVICH OYNUYOR


Game of Thrones yazarının sinemayı istilası


Game Of Thrones’un yaratıcısı George R.R Martin’in fantastik kısa hikayeleri In The Lost Lands adıyla birleşerek film oluyor. Başrolünde Milla Jojovich’in oynayacağı yüksek sesle konuşulan filmin yönetmen koltuğunda ise Constantin Werner oturacak.

George R.R. Martin’in kitabından uyarlanacak ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyan projenin hikayesi ise şu şekilde olacak; “Yüksek bir dağın tepesindeki şehrin umutsuz kraliçesi, Jojovich olma ihtimali yüksek büyücüyü şekil değiştirebilen bir kurt adamdan bir hediye alması için hayaletlerle dolu Lost Lands’in mistik topraklarına gönderir.Başına geleceklerden habersiz güzeller güzeli vahşi büyücü tabii ki bu isteğin yerine getirilmesinin bedelinin ne kadar ağır olacağının farkında değildir.” Bu klişe olay örgüsü, bizleri umarız ki IMDB puanı 2.1’lik bir filme doğru götürmez.

Kurt adamların, ejderhaların ve savaşçı güzel hanımefendilerin cirit atacağı filmde Game of Thrones aroması arayanların eli boş dönmeyecekleri şimdiden aşikar. Kötülük vs. iyilik çatışmasının en fantastik halini izlemeyi umduğumuz In Lost Lands’in meraklılarına görsel bir şölen vaat edeceği de garanti gibi.

Game of Thrones izleyicilerinin üçte biri bile filmi seyretse Game of Thrones yazarının bu sinema istilası gişe başarısını garantilenmiş olur.