TOM HARDY’Lİ AL CAPONE FİLMİNDEN YENİ BİR GÖRSEL

TOM HARDY’Lİ AL CAPONE FİLMİNDEN YENİ BİR GÖRSEL


Fonzo


Hollywood’un en revaçta isimlerinden Tom Hardy‘nin, Al Capone‘un son dönemlerini canlandırdığı Fonzo isimli filmden yeni bir görsel paylaşıldı.

tom

İlk paylaşılan Al Capone görselinde Tom Hardy, Capone’un kendisinden çok, ölmüş ve sonradan zombi olarak tekrar canlanmış bir Al Capone’a benziyordu. Bu sefer filmin yönetmeni Josh Trank‘in Twitter üzerinden paylaştığı görsel, filmden durdurulmuş bir kare olarak gözüküyor ve ilk paylaşılan görsele göre, yine Al Capone‘la alakası olmasa da en azından bu sefer yaşayan, kanlı canlı bir insan görüntüsünde.

Fonzo, Al Capone’un 47 yaşında, neredeyse 10 yıllık bir hapishane mahkumiyeti sonrasında yavaş yavaş bunama belirtileri göstermesi ve bu hastalıkla savaşmasını anlatacak. Filmde Capone’un, geçmişinin bir kabus gibi üstüne çökmesini, kabusvari flashback’ler yaşadığı ve yavaş yavaş delirme sınırına geldiği dönemi izleyeceğiz. Filmde Tom Hardy’ye eşlik edecek isimler arasında Matt Dillon, Linda Cardellini, Noel Fisher ve Twin Peaks‘in has adamı Kyle MacLahlan bulunuyor. Filmin soundtrack’leri ise Run The Jewels üyesi El-P‘ye emanet.