tom hardy’li the bikeriders’tan yeni fragman

tom hardy’li the bikeriders’tan yeni fragman


senenin sürpriz filmi olacak


Sons of Anarchy fanlarının gözleri yaşlı. The Bikeriders’ın yeni fragmanı geldi. 21 Haziran‘da vizyonda. 

 

“Düşünüyordum da, bu kulübü sonsuza dek yönetemem,” diyor Tom Hardy, motosikletli çete draması fragmanında. “Bunu sıfırdan inşa ettim; bu bizim ailemiz, sen ve ben, evlat.” Yani evet, bu bir motorcu çetesi draması ama özünde bir aile hikayesi.

 

“Loving”, “Mud” ve “Midnight Special“ın arkasındaki ünlü yönetmen Jeff Nichols‘ın yönettiği The Bikeriders’ın başrollerinde Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy ve eli sopalı kabusumuz Norman Reedus yer alıyor.

 

Film, Vandal’s adlı bir orta batı motosiklet kulübünün yükselişini anlatıyor. Üyelerinin yaşamlarından yola çıkan kulüp, on yıl içinde yerel yabancılar için bir toplanma yerinden, kötücül bir çeteye dönüşmelerini ele alıyor. 

 

Başroller dışında kadroda; Michael Shannon, Mike Faist, Boyd Holbrook, Damon Herriman, Beau Knapp, Emory Cohen, Karl Glusman, Toby Wallace ve Happy Anderson rol alıyor.

 

Resmi olarak açıklanan film konusu şöyle;

 

Danny Lyon’un ikonik fotoğraf albümünden esinlenen “The Bikeriders” sizi 60’ların yağlı saçlı motosiklet sürücüleri alt kültürünün görünümüne, hissine ve seslerine sokuyor. Benny (Butler) adında vahşi ve pervasız bir motorcuyla evli olan güçlü Vandal’s üyesi Kathy (Comer), çetenin iyi zamanlarında gürleyen motorlarıyla ve güçlü, istikrarlı liderleri Johnny’ye (Hardy) duydukları saygıyla bir araya gelen yerel bir dışlanmışlar kulübü olarak başlayan on yıllık evrimini anlatıyor. 

 

Bu yılın başlarında film el değiştirdi. Disney, filmin Oscar potansiyelinden emin olamayıp pazarlamasını beceremeyince çok daha uygun olan Focus Features günü kurtarmak için devreye girmişti. O haberi şuradan okuyabilirsiniz.