rian johnson imzalı knives out’a devam filmi gelecek

rian johnson imzalı knives out’a devam filmi gelecek


daniel craig’le dedektifçilik serüvenine devam


The Brothers Bloom, Looper gibi başarılı filmlere imza atan Rian Johnson, tartışmalar yaratan Star Wars: The Last Jedi filminden sonra başarı grafiğini bir tık düşürse de geçtiğimiz yılın sonlarında çektiği Knives Out filmiyle façayı düzeltmeyi başarmıştı.

Filmin hem yönetmenliğini hem de senaryosunu üstlenen Johnson, ülkemizde bu cuma vizyona girecek Knives Out’a devam filmi geleceğini şimdiden duyurdu. Esrarengiz bir cinayeti çözmeye çalışan Dedektif Benoit Blanc’ın hikayesine odaklanan yapımın oyuncu kadrosunda Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, Katherine Langford, Lakeith Stanfield, Jaeden Martell ve Christopher Plummer gibi iddalı isimler yer alıyor.

Hem 44. Toronto Film Festival’inde yaptığı prömiyerle hem de gişede gösterdiği başarıyla devam filmini garantileyen Knives Out, devam filminde Daniel Craig tarafından canlandırılan Dedektif Benoit Blanc’a odaklanacak. İsmi şimdilik Knives Out 2 olarak konuşulan filmin çekimlerinin başlaması için tahmin edilen en erken tarih ise 2021.

Knives Out’u duymayanlar ve duyup da merak edenler için filmin fragmanını hemen aşağıda.