the rolling stones, sekiz yıl sonra ilk şarkısını yayınlayıp yeni albümünü duyurdu

the rolling stones, sekiz yıl sonra ilk şarkısını yayınlayıp yeni albümünü duyurdu


living in a ghost town


Kendilerini tanıtmaya gerek duymadığımız müzik dünyasının yaşayan efsanesi The Rolling Stones, sekiz yıl aradan sonra ilk şarkısını paylaşıp üstüne bir de yeni albüm haberi verdi.

2022’de 60. müzik yılını kutlamaya hazırlanan ve hala cayır cayır sahnelerin tozunu attırmaya devam eden The Rolling Stones, corona günlerinde değişen hayat tarzımızdan esinlendiği Living In a Ghost Town isimli şarkısını paylaştı. Yeni şarkısında dünyanın içinde bulunduğu sürece “Lütfen bitsin artık!” diyerek istan eden Mick Jagger ve arkadaşlarının tek sürprizi bu şarkı değildi.

Keith Richards’ın “beklentilerinizi yüksek tutun” mesajıyla verdiği müjdeye göre grup, 2016’da yayınladığı Blue & Lonesome isimli Blues ağırlıklı albümünden sonra ilk uzunçalarını yayınlamaya hazırlanıyor. Bu sefer bol gitarlı ve gürültülü olacağını tahmin ettiğimiz albümün henüz birismi ya da detayı paylaşılmış değil. Grup elemanlarının yaşı, fiziki kondisyonu ve corona gibi ufak bir detayı düşününce albümü duymak için ortalığın biraz skinleşmesini beklememiz gerekecek gibi.