normal people dizisinin arkasındaki isimlerden yeni bir proje geliyor

normal people dizisinin arkasındaki isimlerden yeni bir proje geliyor


conversations with friends


Geçtiğimiz yılın flaş dizisi Normal People’ın yazarı Sally Rooney’nin aynı adlı romanından uyarlanacak Conversations with Friends’in oyuncu kadrosu şekillenmeye başlıyor.

Normal People’ın yakaladığı başarı, dolayısıyla Sally Rooney’nin diğer eserlerine de olan ilgiyi şaşırtıcı olmayan bir şekilde arttırdı. Bu ilgini bir meyvesi olarak da Rooney’nin ilk romanı Conversations with Friends‘in dizi uyarlaması için hazırlıklara başlandığı açıklandı. Haklarını Hulu’nun aldığı ve Normal People ekibini yeniden bir araya gelecek dizinin oyuncu kadrosunda Joe Alwyn, Jemima Kirke, Sasha Lane ve Alison Oliver yer alacak.

Normal People’da olduğu gibi Alice Birch‘ün senaryosunu yazacağı dizinin bazı bölümlerinde yönetmenliği Lenny Abrahamson yapacak. 12 bölüm olarak planlanan dizi; Dublin’de üniversite okuyan iki genç kadının (Lane ve Oliver), evli bir çiftle (Alwyn ve Kirke) olan tuhaf ve beklenmedik ilişkisini ve bu dört insanın yaşadıklarıyla hayatlarındaki değişimleri konu alıyor.

Pandemi yüzünden bir süredir haber alamadığımız dizinin hala aktif olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Türkçeye “Arkadaşlarla Sohbetler” ismiyle çevrilen ve Monokl Yayınları’ndan okuyucuyla buluşan dizinin şimdilik ne zaman ekranlara geleceği net olmasa da 2022 içinde bir yerlerde izleyeceğimiz kesin.