george clooney ve julia roberts’lı romantik komedi “ticket to paradise” geliyor

george clooney ve julia roberts’lı romantik komedi “ticket to paradise” geliyor


mamma mia serisinin yönetmeninden


Özellikle Abba severlerin fanı olduğu müzikal film “Mamma Mia!”yı 10 yıl sonra “Mamma Mia! Here We Go Again” devam filmiyle buluşturarak sevindiren Ol Parker, Hollywood’un devleri George Clooney ve Julia Roberts’i bir araya getirecek “Ticket to Paradise” adlı romantik komedinin başına geçiyor.

25 yıl önce kendi yaptıkları hatayı kızlarının yapmasını engellemek için Bali’ye seyahat eden boşanmış bir çifti canlandıracak Clooney ve Roberts, birbirleriyle çalışmaya hiç de yabancı değiller. İkili daha önce yılların eskitemediği seri “Ocean’s” ve 2016 çıkışlı “Money Monster”da bir araya gelmişti.

Senaryonusunu Daniel Pipski’yle birlikte hazırlayan Parker, devam filmi Mamma Mia! Here We Go Again müzikaliyle adından beğeniyle söz ettirmişti.

Film dünyasının ünlü yapım şirketlerinden Universal Pictures ve Working Title’ın arkasında olduğu “Ticket to Paradise”, sadece bu iki ismi bir araya getirdiği için bile şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş gözüküyor. Yanlarına eklenecek genç isimlerle birlikte ödül sezonunun olmasa bile yılın başarılı yapımlarından biri olmak için sinyal veren filmin çekimlerine bu yıl içinde başlanması bekleniyor.

Ticket to Paradise’ı ben erken 2022’nin ikinci yarısına doğru izleyebiliriz gibi.