paul mccartney’nin animasyonu için 6 yeni mccartney şarkısı geliyor

paul mccartney’nin animasyonu için 6 yeni mccartney şarkısı geliyor


haberin her yerinden tatlılık akıyor


The Beatles’tan Paul McCartney’nin sincap olduğu bir animasyon film geliyor. 81 yaşındaki Paul dedemiz çocuk kitaplarıyla uzun süredir haşır neşir ve özgün eserler üretiyor. Kitaplarından biri, animasyon filmi olmak üzere.

Variety’nin haberine göre; High in the Clouds adlı film için yönetmen, yazar, besteci ve daha fazlası belirlendi. 2009’dan beri geliştirme aşamasında olan ve McCartney’nin 2005 tarihli kendi çocuk kitabından uyarlanacak animasyon filmin yapımına önümüzdeki yıl başlanması planlanıyor. Coco ve Inside Out’un bestecisi Michael Giacchino filmin müziklerini üstlenirken, Jon Croker senaryoyu yazacak ve Toby Genkel yönetecek. Filmde McCartney’nin 6 yeni orijinal şarkısının da yer alacağı bildiriliyor.

McCartney’nin film uyarlamasında ana karakteri seslendirdiği bildiriliyor. McCartney, High in the Clouds’tan bu yana Hey Grandude! ve Grandude’s Green Submarine adlı çocuk kitaplarını yazmıştı. 

 

High in the Clouds’un konu özeti şöyle: “Şehirdeki tek şarkıcı olmak isteyen Wirral adli dik başlı sincap, Gretsch adlı bir diva tarafından müziğin yasaklandığı Gretschville’de müzik yapmaya çalışır.”

 

Geçtiğimiz günlerde McCartney, John Lennon tarafından yazılıp kaydedilen ve yıllar içinde McCartney, Ringo Starr, George Harrison tarafından son haline getirilen The Beatles şarkısı Now and Then’i duyurmuştu. Yapay zekanın yardımıyla tamamlanan parça, bir müzik videosuyla birlikte 3 Kasım‘da yayınlanacak.

Bu duygu sağanağı animasyonu ve yeni şarkıyı beklemekteyiz…