the bear dizisinin yaratıcısından yeni dizi yolda

the bear dizisinin yaratıcısından yeni dizi yolda


the bear üçüncü sezon da gelsin


Mutfak arkasında önlükle uzaklara dalıp rollenerek sigara içmemize özendiren FX dizisi The Bear’ın yaratıcısından yeni dizi yolda. Christopher Storer, yine FX’e yapacağı bir sonraki dizisini belirledi. Storer ve John Landgraf liderliğindeki kanal, Sarah Harman‘ın yakında çıkacak kitabı All the Other Mothers Hate Me‘nin haklarını büyük bir teklif savaşının ardından aldı. The Hollywood Reporter‘a konuşan kaynaklara göre yazarın ilk romanı için bir düzineden fazla şirketin yarıştığını söyleniyor. Kitap; oğlunun Batı Londra’daki özel okulunda zengin bir öğrenciyi öldürmüş olabileceğinden şüphelenen Amerikalı bir kadınla ilgiliymiş. Sonuç olarak yarışı kazanan, The Bear çıkışının forsunu da kullanan Storer ve FX oldu. Başarı başarıyı çekiyor.

Storer’ın kara komedi türündeki yarım saatlerden oluşan The Bear’ı, ilk sezonuyla, seçkin komedi dizisi yazarlığının yanı sıra Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal ve Oliver Platt‘ın oyunculuk ödülleri de dahil olmak üzere 13 Emmy adaylığı kazanmıştı. Birinci sezon Rotten Tomatoes’ta nadir görülen bir şekilde yüzde 100 puan alırken, Hulu’ya rekor reyting getiren bu yılki ikinci sezon da benzer şekilde etkileyici bir şekilde yüzde 99 puan aldı. Ülkemizde de popülaritesini giderek artırdı. Eşe dosta önerilen bir dizi oldu.

İşlerin durmasından önce Storer, Paramount Pictures için 2006 tarihli Don Winslow romanının uyarlaması olan The Winter of Frankie Machine‘i yönetmek gibi başka projeleri planlamakla meşguldü. All the Other Mothers Hate Me uyarlamasının dizi olarak ilerlemesi halinde, Hollywood’da arka arkaya yaşanan grevler nedeniyle üretim durduğu için pastadan alacakları pay da artacak haberleri geliyor. Storer, Josh Senior ve Cooper Wehde ile birlikte, American Light & Fixture şirketi altında All the Other Mothers Hate Me’nin yapımcılığını üstlenecek.

Kendi vizyonunu ortaya koyan ve işlerini merakla takip edeceğimiz yeni isim Christopher Storer’ın sıradaki projesini beklemeye koyulduk. Bu adam insanları havalı göstermede uzman. Bize de, “aynı ben” dedirtecek yeni karakterler lazım.