extraction yönetmeninden binaya girip herkesi öldürmeli film geliyor

extraction yönetmeninden binaya girip herkesi öldürmeli film geliyor


bu kadar basit olmak lazım


Extraction“ın yönetmeni Sam Hargrave, Paramount Pictures‘un “Kill Them All” filmini yönetmek üzere anlaştı.

 

“Kill Them All” Kyle Starks‘ın grafik romanından uyarlanacak. Josh Appelbaum ve Andre Nemec, James Coyne’un senaryosunu kullanarak projenin yapımcılığını üstleniyor. “Kill Them All”, Oni Press tarafından satın alınmadan önce ilk olarak Kickstarter’da bir proje olarak başladı. 

 

“Kill Them All” işini geri isteyen ve alkolik eski bir polis ile intikam almak isteyen dünyanın en büyük suikastçısını merkezine alıyor. Suçlu dolu bir gökdeleninin en üst katına çıkmak için savaşırlarsa ve “hepsini öldürebilirlerse” her ikisini de elde edebilirler. Bu tersine bir “Die Hard” gibi, ancak dışarı çıkmaya çalışmak yerine binanın içinde savaşıyorlar. Kahramanlar 20 kat boyunca suç lordları, Luchadore çetesi patronları, eski erkek arkadaşları, ofis çalışanları, siyasi entrikalar, müthiş uşaklar, filizlenen dostluklar ve geçmişlerinin kaçınılmaz pençeleriyle savaşıyor.

 

Hargrave, 2020’deki ilk uzun metrajlı filmi olan ve Chris Hemsworth‘ün başrolünde oynadığı adrenalin pompalayan “Extraction” ile ses getirdi. Yapımcılığını AGBO Films’in üstlendiği ve senaryosunu Joe Russo’nun kaleme aldığı aksiyon gerilim filmi kısa sürede Netflix’in en çok izlenen orijinal filmlerinden biri haline geldi.

 

Hargrave 2023’te devam filmi “Extraction 2“yi yönetmek ve yapımcılığını üstlenmek üzere geri döndü. Devam filmi 90 ülkede hemen 1 numaraya yerleşerek Netflix rekorları kırdı. Hargrave Kill Them All’dan sonra, Jon Bokenkamp tarafından yaratılan ve Jason Clarke’ın başrolünü oynadığı Apple TV+ draması “The Last Frontier“ın pilot bölümünün yürütücü yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenecek.