bodies bodies bodies yönetmeninden nicole kidman’lı yeni film

bodies bodies bodies yönetmeninden nicole kidman’lı yeni film


a24'e kapak atan kurtulur


Geçtiğimiz sene Letterboxd’ın popüler filmler sekmesinde kendine uzun süre yer edinen Halina Reijn’in Bodies Bodies Bodies’i, İngilizce dilindeki ilk uzun metrajlı filmiyle büyük bir çıkış yaptı. A24 yapımı anti-slasher filmi, sevmeyenler olsa da A24’e yaraşır şekilde “çıkıntı” bir filmdi. A24 bir sanatçıyla ilgilenmeye başlayınca bir sürü sinemasever de ilgilenmeye başlıyor. Peki, Reijn için sırada ne var? A24 için “Babygirl” adında, 40’lı yaşlarında kariyer sahibi bir kadının 21 yaşındaki bir stajyerle cinsel ilişkiye girmesini konu alan erotik bir gerilim filmi.

 

Filmin başrolünde kim var? Nicole Kidman’dan başkası değil; yani “Babygirl” kulağa daha önce cazip gelmediyse, muhtemelen şimdi geliyordur. Nicole Kidman’ın beklediğimiz diğer projeleri şunlardı: “Holland, Michigan” ve “Aquaman And The Lost Kingdom”

 

Oyuncu kadrosunda Harris Dickinson, Jean Reno, Antonio Banderas ve Sophie Wilde da bulunuyor. Sophie Wilde kimdi ya? derseniz, A24’ün hit korku filmi Talk to Me’de çıkış yapan bir yıldızdı. Belli ki stüdyo onu da yanında tutmak istiyor. 

 

Babygirl’ün ne zaman vizyona gireceği belli değil. A24 sinema fabrikası yeni dişlileriyle çalışmaya devam ediyor.