ethan hawke’lı the black phone, tabii ki geri dönüyor

ethan hawke’lı the black phone, tabii ki geri dönüyor


blumhouse franchise'ları kaçırmaz


Before serisinin romantiği Ethan Hawke, 2 sene önce başrolünde yer aldığı doğaüstü korku Black Phone devam filmiyle geri dönüyor. Zaten, dünya çapında 160 milyon doların üzerinde hasılat elde eden küçük bütçeli bir filmin devam filminin çekileceğini tahmin etmek için alim olmaya gerek yok.

 

Deadline‘a göre Blumhouse, yönetmen Scott Derrickson‘ın ses getiren korku filminin devamı olan Black Phone 2’nun yapımcılığını üstlenecek. Filmin konusunu tam olarak bilmesek de, iyi haber şu ki ilk filmi harika yapan herkes ikinci fasıl için geri dönüyor. Buna elbette Derrickson’ın senaryo ortağı C. Robert Cargill de dahil. İlginç bir şekilde, Derrickson raporda sadece ortak yazar ve yapımcı olarak adlandırılıyor, bu yüzden aynı zamanda yönetmenlik yapıp yapmayacağı veya başka bir film yapımcısının getirilip getirilmeyeceği belli değil.

 

Yaratıcı ekip döner de kadro değişir mi? Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies ve Miguel Mora’lı kadro da filmde yerini alacak. İlk filmdeki Hawke’ın kötü karakteri, maskesi ve tarzıyla gelecek Halloween partilerinin ikonu olmaya hazır. 

 

Black Phone, akli dengesi bozuk bir adam tarafından kaçırılan ve onu bir şilte ve siyah bir telefonun bulunduğu bodrum katına hapseden genç bir çocuğun hikayesini takip ediyordu. Genç çocuk daha sonra kendisini kaçıran kişinin önceki kurbanlarından telefonlar almaya başlar ve olaylar gelişir, şeklindeydi. 

 

Oyuncu haberlerine ek olarak, Blumhouse’un The Black Phone 2’yu 27 Haziran 2025‘te gösterime sokmayı umduğunu da biliyoruz.