james l. brooks, 13 yıl sonra emma mackey, jamie lee curtis’li kadroyla dönüyor

james l. brooks, 13 yıl sonra emma mackey, jamie lee curtis’li kadroyla dönüyor


the bear'deki kız da var


90’ların iç ısıtan filmlerini yönetmiş James L. Brooks‘un en son bir film yönetmesinin üzerinden neredeyse 13 yıl geçti. Nihayet, yeni filmle ve güçlü kadroyla beyazperdeye dönüyor. Deadline’a konuşan kaynaklar yapımcı 20th Century‘nin Brooks’un yeni filmi Ella McCkay ile anlaşmakla kalmayıp; Emma Mackey, Jamie Lee Curtis, Woody Harrelson, Ayo Edibiri, Albert Brooks, Kumail Nanjiani ve Spike Fearn‘ın da filmde rol almak üzere görüşmelerde bulunduğunu belirttiler.

 

20th Century Stüdyoları Başkanı Steve Asbell, “Zamanımızın en empatik dram yazarlarından biri olan James Brooks, on yıllardır sinema ve televizyonda çıtayı belirledi” dedi. “Broadcast News’ten Simpsonlar’a, Jim aynı zamanda 20th’nin temel taşlarından biridir ve uzun zamandır beklenen yönetmen koltuğuna dönüşünde onu desteklemekten daha fazla gurur duyamazdık.”

 

Film, idealist ve genç bir politikacıyı anlatacak. Bu genç politikacının çatışması ise kendi eyaletinin valilik görevini akıl hocasından devralmaya hazırlanırkenki ailevi sorunları ve iş hayatı. 

 

Brooks aynı zamanda yapımcı ortakları Julie Ansell ve Richard Sakai ile birlikte Gracie Films şirketi aracılığıyla filmin yapımcılığını üstlenecek. Seth Meier ise yönetici yapımcı olarak görev yapacak. 

 

Brooks, başrollerini Owen Wilson ve Reese Witherspoon’un paylaştığı 2010 yapımı komedi How Do You Know‘dan bu yana film yönetmemiş James L. Brooks ile yeni nesil oyuncu kadrosu nasıl bir dinamik oluşturacak göreceğiz.