now you see me 3: bul karayı al parayı geri dönüyor

now you see me 3: bul karayı al parayı geri dönüyor


mütevazı bir seri


Suç dünyasından bir hokkabaz filmimiz daha olacak. Lionsgate, bu hafta Now You See Me serisinin üçüncü filmine yeşil ışık yaktığını duyurdu. Men in Black‘in yazarı Ed Solomon ve The Punisher‘ın yönetmeni Boaz Yakin‘in imzasını taşıyan Now You See Me filmleri, kendi seyircisiyle kendi yağında kavruluyor. Nispeten mütevazı bir bütçeye sahipler ve çok büyük paralar kazanmadan da büyük başarılara imza atabiliyorlar. Örneğin ilk film 75 milyon dolara mal oldu ve gişede 350 milyon doların biraz üzerinde bir gelir elde etti. Bugüne kadar, ilk iki Now You See Me filmi küresel gişede neredeyse 700 milyon dolar kazandırdı. Helal. 

 

Filmler Ocean’s 11 tarzı bir grup azılı suçluyu konu alıyor… Now You See Me’nin anti kahramanlarının el çabukluğu ve sahne sihirbazlığı suç işlemelerine yardım ediyor. 2020’de stüdyo, American Hustle‘ın yazarı Eric Warren Singer‘ın Lionsgate için Now You See Me serisinin üçüncü bölümünü ele alacağını ve bunun seriye “yeni bir bakış” olarak tanımlandığını söyledi. 

 

Mevcut filmlerde Jesse Eisenberg, Daniel Radcliffe, Woody Harrelson, Lizzy Caplan, Isla Fisher, Mark Ruffalo ve Morgan Freeman gibi oyuncular yer alıyordu. Bu noktada üçüncü film için belli herhangi bir oyuncu kadrosu bulunmuyor. Fleischer’ın senaryoyu kendisinin mi yazacağı yoksa orijinal yaratıcı ekibin mi seriye döneceği henüz belli değil.