robert pattinson, twilight deneme çekimine valium alıp gitmiş

robert pattinson, twilight deneme çekimine valium alıp gitmiş


serinin yönetmeni oyuncuyu anlatıyor


Milenyum kuşağı için, 2000’lerin bağrından kopup gelen sıcacık bir Twilight haberi. Serinin yönetmeni verdiği bir Youtube röportajında Robert Pattinson’dan bahsetti. O zamanlar ilk oyunculuklarından birini gerçekleştiren Robert Pattinson’un, Catherine Hardwicke‘e göre Edward Cullen karakterine dönüşmesi için her anlamda değişmesi lazımdı. 

 

2008 yılında çekilen filmin 15. yıl dönümünü kutlamak için “Happy Sad Confused” podcast’inde konuşan yönetmen Hardwicke, stüdyo Summit Entertainment‘ın film esnasında şekillenen Pattinson karakterizasyonunu anlattı. 

 

Hardwicke, Pattinson’ı ilk kez deneme çekimine aldığında, “Evime geldiğinde, siyah, perçemli saçları vardı ve sürekli birahanede takıldığı için biraz formunu kaybetmişti” dedi. “Onu Summit’e gönderdim ve onlarla tanışmak için oraya gitti. Beni geri aradılar ve ‘Bu adamı iyi gösterir misin?‘ diye sordular.”

 

Hardwicke devam etti: “Evet, yapabilirim dedim. Yanak kemiklerini gördün mü? Saçta bir dönüşüm yapacağız ve egzersize başlayacak, harika görünecek.’ Ancak başta inanmadılar.“

 

Yönetmen ayrıca, Pattinson ve başrol oyuncusu Kristen Stewart’ın ilk buluştuğunda birlikte “eğlenceli bir deneme” yaptıklarını, ancak Hardwicke’nin kimyanın ekran üzerinde nasıl işleyeceğinden emin olmadığını söyledi.

 

“Bu sadece kişisel olarak değil, ekranda da işliyor” dedi. “Emin olmalıydım. Tabii ki, kişisel olarak sürüklendim, ama emin olmalısınız – gerçekten işliyor mu ekrana?”

 

Twilight hakkında başka bir röportajda konuşan Pattinson, Twilight için deneme çekimine gittiğinde 21 yaşındaydı ve bu yüzyıllar boyu süren, vampir ile ruh eşi lise öğrencisi arasındaki romantizmin arkasında “garip bir hikaye” olduğunu hatırladığını söylemişti. Hatta Hardwicke ile buluşmadan önce bir Valium aldığını da itiraf etmiş, bu durumun onu ortamdan kopardığını anlatmıştı. 

 

Bu arada orijinal film yıldızları olmayan bir Twilight TV dizisi geliyor. Yazar Stephenie Meyer’ın TV dizisinde yer alması bekleniyor ve film serisi yapımcıları Wyck Godfrey ve Erik Feig yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Sinead Daly diziyi yazmakla görevlendirildi. Wattpad nesli için Twilight efsanesi ne kadar çalışacak, göreceğiz.